De Graaf Mobiliteit & Welzijn | Opmeer

De Graaf Mobiliteit Opmeer

De Graaf Mobiliteit is dé mobiliteits- en welzijn specialist in de regio Opmeer en omstreken. Je vindt er producten die de mobiliteit en welzijn een positieve boost geven. Ben je op zoek naar een driewielfiets? Kom dan eens langs voor de mooie collectie Huka fietsen.

Michiel van Kampen van De Graaf Mobiliteit en Welzijn aan het woord,

We begrijpen dat mobiliteit van cruciaal belang is voor het welzijn, en daarom streven we ernaar om de meest geschikte en hoogwaardige fietsen voor onze klanten beschikbaar te stellen. In zowel Opmeer als Amsterdam vindt je een selectie van de Huka driewielfietsen. Wij hebben de Huka City, Cortes en Vasco in onze showroom staan.

Tevredenheid en comfort zijn voor ons van het grootste belang

In onze showroom staan diverse Huka fietsen. Wil je graag een Huka fiets ervaren, kom dan langs voor een proefrit. Ons team staat graag voor je klaar en neemt graag alle tijd die je nodig hebt voordat je overgaat tot aanschaf van een fiets. Bij ons krijg je een deskundig advies, hoogwaardige producten en uitstekende klantenservice op het gebied van mobiliteit en welzijn.

Kom eens langs of maak een proefrit

Kom eens langs bij ons, je kunt terecht in Opmeer maar ook in onze showroom in  Amsterdam. En ervaar zelf een Huka fiets. Neem voor meer informatie contact met ons op via onderstaande gegevens en misschien zien we je dan snel!

De Graaf Mobiliteit & Welzijn

Bezoekadres: De Veken 5, 1716 KE Opmeer
Telefoonnummer: 0800-4545123
E-mailadres:  info@degraafmobiliteit.nl

De Graaf Mobiliteit Opmeer

Openingstijden 

Maandag 8.00 uur tot 17.00 uur
Dinsdag 8.00 uur tot 17.00 uur
Woensdag 8.00 uur tot 17.00 uur
Donderdag 8.00 uur tot 17.00 uur
Vrijdag 10.00 uur tot 17.00 uur
Zaterdag 10.00 uur tot 16.00 uur
Zondag gesloten

Ook zijn wij te vinden in Amsterdam op het onderstaande adres, wil je liever hier een Huka fiets uitproberen? Bel dan even voor een afspraak en wij zorgen ervoor dat er een Huka fiets op de onderstaande locatie aanwezig is.

Bezoekadres: Nieuwe Hemweg 7c, 1013 BG Amsterdam
Telefoonnummer: 0800-4545123
E-mailadres:  info@degraafmobiliteit.nl

Ga terug naar overzicht verkooppunten