Pegge Tweewielers

Pegge tweewielers

“Pegge Tweewielers is een fietsenwinkel in Weerselo die altijd klaarstaat voor je! Ook voor het onderhoud en reparaties kun je altijd bij ons terecht. We hebben ruim 15 jaar vakkennis en we bestaan ruim 9 jaar op deze locatie. Onze passie ligt bij de fietstechniek en onder anderen bij het helpen uitzoeken van de juiste Huka fiets”, aldus Rutger Pegge, de eigenaar van Pegge Tweewielers.

Rutger Pegge, fietsenwinkel Pegge Tweewielers, aan het woord

“We wilden graag de samenwerking met Huka aangaan, omdat het zo’n mooi lokaal bedrijf is met goede fietsen. Huka vult ons assortiment goed aan en past bij de groeiende vraag naar driewielfietsen voor volwassenen. We willen graag iedereen goed kunnen bedienen. In onze showroom hebben we 4 modellen van Huka! De Vasco, de City, de Cortes en de Orthros.”

“Sinds ik 16 jaar ben, zit ik al in de fietsenindustrie. Ik vind het een leuk afwisselend vak met name door de snel ontwikkelende technologieën. Mensen adviseren en helpen bij het uitzoeken van de juiste fiets vind ik het leukste eraan. We hebben een servicebus die ver rijdt voor het onderhoud van jouw fiets. In de werkplaats kunnen we snel schakelen (mits de onderdelen aanwezig zijn). Bij ons geld:  op afspraak voor tien uur de fiets gebracht, voor het einde van de dag al klaar! Als mensen voor een Huka fiets komen kijken, dan plannen we daar ruim de tijd voor. Je krijgt uitgebreid de tijd om de Huka fiets te testen. Vervolgens kijken we samen naar hoe we de fiets kunnen samenstellen, zodat deze bij jouw situatie past. Huka levert gewoon goede producten!” aldus Rutger Pegge.

Maak een afspraak bij onze fietsenwinkel in de omgeving Almelo!

“We willen graag de tijd voor je nemen en je uitgebreid adviseren bij onze fietsenwinkel in de omgeving Almelo – Tubbergen – Oldenzaal. Bel daarom eerst voor een afspraak met onderstaand telefoonnummer. Je kunt bij ons ook altijd alle beschikbare Huka modellen testen. Mocht je toch een ander model van Huka willen proberen, dan regelen we dit voor je. We komen dan naar je toe met de fiets of laten de fiets naar de showroom brengen door Huka. Graag tot ziens in onze winkel!” aldus Rutger Pegge.

Bezoekadres: Tip 10, 7595 KN Weerselo
Telefoonnummer: 0541-741400
E-mail: info@peggetweewielers.nl

Openingstijden Pegge Tweewielers (fietsenwinkel omgeving Almelo – Tubbergen – Oldenzaal)

Maandag gesloten
Dinsdag 7.30 uur tot 18.00 uur
Woensdag 7.30 uur tot 18.00 uur
Donderdag 7.30 uur tot 18.00 uur
Vrijdag 7.30 uur tot 20.00 uur*
Zaterdag 7.30 uur tot 17.00 uur
Zondag gesloten

* Koopavond is alleen in het hoogseizoen: van 1 maart t/m 30 september. In het laagseizoen is de winkel op vrijdag geopend tot 18:00.

Terug naar overzicht verkooppunten