Aangepaste kinderfiets AT-B

Is fietsen op een reguliere kinderfiets niet mogelijk en wens je extra stabiliteit en ondersteuning? 

Op de speciaal ontwikkelde kinderfiets gaat jouw zoon of dochter onbezorgd met de fiets naar de speeltuin, school of met vriendjes en vriendinnetjes spelen.

Vanaf € 2244 excl 9% BTW
Beschrijving en voordelen
Aangepaste kinderfiets AT-B
Tess

Op weg naar de speeltuin en daarna langs oma.

Voordelen

  • Verkrijgbaar in twee maten: AT-A en AT-B.
  • Veilig op- en afstappen en eenvoudig wendbaar, vanwege de driewielconstructie en het lage zwaartepunt.
  • Lichtlopende fiets met een stabiele wegligging.
  • 10 jaar garantie op het frame en voorvork. Na registratie via deze pagina.

Speciaal ontwikkeld voor kinderen

We hebben een aangepaste kinderfiets gebouwd, speciaal bedoeld voor kinderen die net even wat extra stabiliteit kunnen gebruiken. Met de aangepaste kinderfiets AT-B kan jouw kind lekker fietsen, zonder moeite. Het is een speciaal ontwikkelde driewieler die meer biedt dan een standaard fiets met een paar extra zijwielen. De AT-B is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 5 jaar.

Buiten spelen, op de fiets naar school en spelen met vriendjes? Het kan makkelijk! Je stapt veilig en stabiel op- en af, vanwege de driewielconstructie en brede opstapconstructie. Tevens is de aangepaste kinderfiets geheel op de wensen en omstandigheden van jouw kind af te stemmen. Zo kan de lichtgewicht fiets in alle hippe, stoere en vrolijke RAL kleuren geleverd worden en zijn er diverse accessoires waarmee je de fiets nóg persoonlijker en functioneler kan maken.

Optimaal wendbaar & lekker licht

De aangepast kinderfiets AT-B heeft een differentieel, waardoor de fiets optimaal wendbaar is! De drie wielen houden altijd contact met de ondergrond waarop gefietst wordt. De risico’s op vallen worden hierdoor geminimaliseerd.

De AT-B is met een hulp(PAS-vario) of aandrijfmotor (Auto-vario) verkrijgbaar. Met behulp van deze aandrijvingen is het lichter trappen en dus minder vermoeiend. De PAS-vario is leverbaar met gashandvat of draaischakelaar voor vijf rijsnelheden. Daarnaast is deze kinderfiets ook leverbaar met een aanrijhulp of extra ondersteuningen zoals heupsteun, rompsteun, een rugsteun, voetfixaties.

Specificaties

Materiaal frame & afwerking gepoedercoat staal (minder milieubelastend)
Elektrische ondersteuning Optioneel, Bafang voorwielmotor 65 Nm
Bandenmaat voor in inch (ETRTO) 20 x 1,75 (47-406)
Bandenmaat achter in inch (ETRTO) 16 x 1,75 (47-305)
Binnenbeenlengte in mm 470-650
Instaphoogte in mm 260
Instaplengte frame in mm 340
Cranklengte in mm 110
Maximale belasting in kg 60
Lengte x breedte in mm 1360 x 625
AT-B

De AT-B is voorzien van een een aantal standaard onderdelen.

De AT-B beschikt standaard over een differentieel, opstapplaat en anti-lekbanden die je extra grip geven op de weg, waardoor je nog stabieler fietst. De licht lopende driewieler is tevens voorzien van een kettingkast die de gehele aandrijving beschermt. Gevoelige onderdelen van de AT-B fiets zijn op deze manier goed afgedekt. De kinderfiets wordt geleverd in het zijdeglans felblauw of roze. Wens je een andere kleur voor jouw zoon of dochter of jullie organisatie? De kinderfiets is in bijna elke gewenste RAL kleur te maken. Een uitgebreide omschrijving van de standaard uitvoering tref je hieronder in het document '(technische) product informatie'.

Huka AT-B_ovaal stuur Ovaal stuur
AT-B_balanspedaal Balanspedaal
Heupsteun met fixatie Heupsteun met fixatie
AT-B_voetbak met balansgewicht Voetbakje met balansgewicht

Accessoires & opties

Geen kind is hetzelfde. Daarom zijn er vele accessoires mogelijk bij onze aangepaste kinderfiets AT-B, zoals diverse zadels, sturen en pedalen. Wil je meer weten of eerst een proefrit maken? Neem contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)541-572 472 of ga naar onze verkooppunten om de dichtstbijzijnde dealer te bekijken.

Documentatie

Aangepaste fiets AT-B

De aangepaste kinderfiets AT-B is speciaal gemaakt voor kinderen die behoefte hebben aan meer stabiliteit of ondersteuning. Geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 5 jaar. De kleinere variant van de AT-B is de aangepaste kinderfiets AT-A. Jouw kind kan met plezier op AT-collectie van Huka stappen en hoeft verder nergens aan te denken.

Meer weten? Bekijk de mogelijkheden en eigenschappen van de AT-B via onderstaande documentatie.

Video's
Klantervaringen
Eropuit met haar vriendinnetjes na schooltijd. Dat is wat de ondernemende en vrolijke Feline (8)..
Service

De service rondom de Huka fiets van jouw zoon of dochter is een belangrijk onderdeel binnen onze organisatie. We leveren Hollandse kwaliteit waar we trots op zijn.

Dagelijks voeren we kwaliteitscontroles uit, waarbij onze Huka collectie uitvoerig getest wordt. Met een korte levertijd op de standaard collectie vindt de levering van jouw Huka plaats via de verkozen dealer. Schaf je een Huka fiets aan, dan ontvang je 10 jaar garantie op het frame en voorvork na registratie. Zorgeloos fietsen staat hierbij voorop!

Meer informatie over onze service
Meer informatie over de garantie

 

Aangepaste kinderfiets AT-B Nieuws

Een vrijblijvend advies ontvangen? We staan voor je klaar.

Het adviesgesprek kan plaatsvinden bij jou thuis, bij de dichtstbijzijnde dealer of bij ons Experience center in Oldenzaal. Neem contact met ons op.

Contactformulier