Luijendijk Mobiel B.V

Luijendijk fietsen

“Fietsenwinkel Luijendijk Mobiel is dé fietsspeciaalzaak van Gameren en omgeving. We proberen altijd mee te denken en aanpassingen te doen waar nodig. Alles kan en niks is te gek. In onze showroom tref je de driewielfiets Cortes van Huka. Uiteraard is het ook mogelijk om andere Huka fietsen te proberen. Dan zorgen we ervoor dat deze fiets naar onze locatie toekomt”, aldus Leendert Luijendijk.

Leendert Luijendijk, eigenaar bij Luijendijk Mobiel aan het woord

“De vraag naar driewielfietsen steeg en toen zochten we de samenwerking op met Huka. In onze showroom staat de Huka driewielfiets Cortes om een proefrit te maken. Als klanten op een andere Huka fiets een proefrit willen maken, dan haal ik samen met Huka de fiets naar onze showroom. Buiten hebben we een goed terrein waarop je de fiets kan uitproberen. Een proefrit aan huis is ook een mogelijkheid als dat wenselijk is.”

“We proberen echt met de klant mee te denken en gunnen iedereen de tijd wanneer ze komen kijken voor een driewielfiets. We adviseren je graag! Ook het onderhoud na aanschaf van een Huka fiets doen we graag. Onze vakkundige monteurs weten waar ze mee bezig zijn als ze het onderhoud plegen en reparaties uitvoeren aan jouw Huka fiets. We halen de fiets ook graag voor je op of voeren het onderhoud bij jou thuis uit als het niet mogelijk is om naar onze locatie toe te komen. Zo heeft een klant van ons de Huka Cortes gekocht waar we één keer per jaar langsgaan voor een onderhoudsbeurt”, aldus Leendert Luijenduijk.

Maak een proefrit bij onze fietsenwinkel in de omgeving Gorinchem en Gameren

“Kom gerust langs voor een proefrit bij onze fietsenwinkel in de omgeving Gorinhem en Gameren. Je bent zonder afspraak altijd welkom in onze showroom. In onze showroom staat de Huka fiets Cortes waarop je een proefrit kunt maken. Wil je toch een ander model van Huka proberen, dan regelen we dit voor je in samenwerking met Huka. We adviseren je graag en nemen uitgebreid de tijd voor jouw wensen”, aldus Leendert.

Bezoekadres: Middelkampseweg 7C, 5311 PC Gameren
Telefoonnummer: 0418-561863
E-mail: info@luijendijkfietsen.nl

Openingstijden fietsenwinkel Luijendijk Mobiel Gameren

Maandag 9.00 uur tot 17:30 uur
Dinsdag 9.00 uur tot 17:30 uur
Woensdag 9.00 uur tot 17:30 uur
Donderdag 9.00 uur tot 17:30 uur
Vrijdag 9.00 uur tot 20:30 uur
Zaterdag 9.00 uur tot 15.00 uur
Zondag gesloten

Terug naar overzicht verkooppunten