Leenders Fietsen

Leenders Bike Totaal Hengelo

“Bij Leenders Fietsen in Hengelo kijken we naar de persoon in plaats van naar de fiets. We zoeken samen naar de fiets die bij jou als persoon past. We leveren maatwerk. De perfecte fiets bestaat niet, die maken wij voor je samen met Huka”, aldus Vincent.

Vincent, floormanager bij Leenders Fietsen aan het woord

“In de regio zijn wij de grootste fietsenwinkel en willen we graag iedereen kunnen bedienen in de omgeving. We verkopen fietsen voor leeftijden van 4 tot 104 jaar oud. De vraag naar driewielfietsen voor volwassenen steeg steeds meer en daarom hebben we de samenwerking opgezocht met Huka. We hebben samen met Huka de beste kennis om driewielfietsen op maat te kunnen maken. Door onze aandacht, tijd en expertise zorgen we ervoor dat mensen onbezorgd kunnen fietsen”, aldus Vincent.

“We zijn heel erg service gericht door onder andere het onderhoud aan de fiets dat we erbij doen. We leveren een totaalpakket. In onze professionele werkplaats met vakmensen zorgen we ervoor dat jouw fiets altijd in topconditie wordt gebracht. Daarnaast hebben we een servicebus die helemaal is ingericht als werkplaats zodat we aan huis kunnen komen voor onderhoud. Als de fiets meer onderhoud nodig heeft, halen en brengen wij deze. Bij ons koop je een fiets voor het leven”, aldus Vincent.

Kom langs voor een proefrit bij onze fietsenwinkel in de omgeving van Hengelo

“Bij onze fietsenwinkel in Hengelo kun je altijd langskomen voor een vrijblijvende proefrit. In onze showroom staat de Huka duofiets Orthros en de driewielfietsen, Cortes, City¬†en Vasco waarop je een proefrit kunt rijden. Mocht je toch een ander model van Huka willen proberen, dan is dat ook mogelijk. In samenwerking met Huka zorgen we ervoor dat het model naar onze showroom komt. Onder het genot van een kopje koffie geven we je uitgebreid advies en kijken we wat voor fiets het beste bij jou past”, aldus Vincent.

Bezoekadres: Pasmaatweg 40, 7556 PH Hengelo
Telefoonnummer: 074-2914355
E-mail: klantenservice@leendersfietsen.nl

Openingstijden Fietsenwinkel Leenders Fietsen Hengelo

Maandag Gesloten
Dinsdag 9:00 uur tot 18:00 uur
Woensdag 9:00 uur tot 18:00 uur
Donderdag 9:00 uur tot 21:00 uur
Vrijdag 9:00 uur tot 18:00 uur
Zaterdag 9.00 uur tot 17.00 uur
Zondag gesloten

Terug naar overzicht verkooppunten