Meijer Fietsen

Meijer de Fietsspecialist

Sinds ruim 100 jaar is Meijer dé fietsspecialist in Veendam. Vincent, werkzaam bij Meijer de Fietsspecialist, is dé specialist op het gebied van de driewielfietsen. “Ik vind het mooi om te zien dat fietsen niet ophoudt bij een tweewieler. Mensen krijgen de kans om weer te fietsen op een driewielfiets als dat op een tweewieler niet meer mogelijk is”, aldus Vincent, driewielfiets specialist bij Meijer de Fietsspecialist.

Vincent Groothuis, driewielfiets specialist bij Meijer de Fietsspecialist 

“Bij Meijer de Fietsspecialist in Veendam ben ik gespecialiseerd in driewielfietsen. Ik vind het een mooie uitdaging om de juiste oplossing te zoeken voor mensen die mobiel willen blijven. Soms is dat ook emotioneel. Een klant had een Huka driewielfiets besteld, maar zijn vrouw belde al snel op om te zeggen dat haar man snel zou overlijden. Toen hebben we er samen met Huka voor gezorgd dat de fiets zo snel mogelijk werd geleverd, zodat hij alsnog kon genieten van een paar mooie fietstochten.”

“Service is heel belangrijk voor ons. We zijn blij als mensen lachend de deur uit gaan. Ook na een onderhoudsbeurt. Bij de aanschaf van een Huka driewielfiets leveren we een totaalpakket. We geven uitleg, laten je een stukje fietsen, stellen de fiets voor je af en doen de nazorg. Huka driewielfietsen brengen we en stellen we af op locatie. Als iemand na de tijd nog vragen heeft, gaan we langs om die te beantwoorden.”

Kom proef fietsen bij onze fietsenwinkel in de omgeving Winschoten – Veendam

“Kom gerust langs voor een geheel vrijblijvend advies bij onze fietsenwinkel in de omgeving Winschoten – Veendam. Ook kun je bij ons een gratis proefrit maken. Deze proefritten mag je zo vaak maken als je wilt. In onze showroom staan de driewielfietsen Cortes en Vasco waarop je een proefrit kunt maken. Mocht je toch een andere model van Huka willen proberen, dan regelen we dat samen met Huka. We adviseren je graag en nemen uitgebreid de tijd voor jouw wensen.”

Bezoekadres: van Stolbergweg 2, 9641 HL Veendam
Telefoonnummer: 0598-619 075
E-mail: veendam@meijer-fietsen.nl

Openingstijden Meijer Fietsen (fietsenwinkel omgeving Winschoten- Veendam)

Maandag gesloten
Dinsdag 9.00 uur tot 18.00 uur
Woensdag 9.00 uur tot 18.00 uur
Donderdag 9.00 uur tot 18.00 uur
Vrijdag 9.00 uur tot 18.00 uur
Zaterdag 9.00 uur tot 17.00 uur
Zondag gesloten

Terug naar overzicht verkooppunten