Roll-On Mobilitycare

Mobiliteitshulpmiddelen winkel

Met 20 jaar ervaring in de fietsindustrie is Berrie Lavrijssen een specialist op gebied van mobiliteit in de provincie Noord-Brabant. Samen met zijn vrouw Marjon is hij mobiliteitshulpmiddelen winkel Roll-On Mobilitycare in Hapert begonnen in 2008. “Berrie heeft veel kennis van driewielfietsen voor volwassenen en neemt geen genoegen met ‘kan niet.’ Hij maakt specifieke aanpassingen mogelijk, aldus Marjon.”

Marjon, mede-eigenaresse bij Roll-On Mobilitycare aan het woord

“Berrie begon met werken bij de fietsenwinkel van zijn buurman. Al snel wilde hij voor zichzelf beginnen zodat hij mensen kon helpen om hun mobiliteit te verbeteren met persoonlijke aandacht. Nu is de zaak uitgegroeid tot een mobiliteitshulpmiddelen winkel en hebben we zelf een team van monteurs en een chauffeur die alle fietsen haalt en brengt door de gehele Benelux. Soms zijn er erg specifieke aanpassingen nodig voor een klant. Samen met Huka zorgen we er dan voor dat die aanpassingen mogelijk worden. Echt maatwerk dus, aldus Marjon.”

“Als mensen een fiets bij ons kopen, begeleiden we het proces van A tot Z. Drie dagen in de week is hier een ergotherapeut in de winkel die onze klanten fietsles geeft als ze voor het eerst op een driewielfiets rijden. Iedereen krijgt bij ons de complete begeleiding en een specialistisch eerlijk advies. We bieden een totaalpakket aan als mobiliteitshulpmiddelen winkel. Wij zorgen ervoor dat je de juiste fiets krijgt die bij je past, aldus Marjon.”

Maak een afspraak bij onze mobiliteitshulpmiddelen winkel

“Bij mobiliteitshulpmiddelen winkel Roll-On Mobilitycare kun je altijd bellen om een afspraak te maken voor een vrijblijvende proefrit. In onze showroom staan de tandem Copilot, de duofiets Orthros, de rolstoelfiets Duet en alle driewielfietsen van Huka waarop je een proefrit kunt rijden. Mocht je toch een ander model van Huka willen proberen, dan is dat ook mogelijk. In samenwerking met Huka zorgen we ervoor dat het model naar onze showroom komt. Onder het genot van een kopje koffie of thee geven we je een uitgebreid, persoonlijk advies en kijken we welke fiets het beste voor jou is, aldus Marjon.”

Bezoekadres: Nijverheidsweg 11, 5527 AG Hapert
Telefoonnummer: 0497-387542
E-mail: info@roll-on.nl

Openingstijden mobiliteitshulpmiddelen winkel Roll-On

Maandag 8:30 uur tot 17:30 uur
Dinsdag 8:30 uur tot 17:30 uur
Woensdag 8:30 uur tot 17:30 uur
Donderdag 8:30 uur tot 17:30 uur
Vrijdag 8:30 uur tot 17:30 uur
Zaterdag Op afspraak
Zondag gesloten

Terug naar overzicht verkooppunten