Move All The Way - Huka deaker in België

Move all the way

Showroom locatie

Move All The Way is een mobiliteitshulpmiddelenwinkel gevestigd in de Belgische provincie West-Vlaanderen. In de showroom staat de rolstoelscooter Pendel van Huka. Het team bestaat uit diverse ervaringsdeskundigen, zowel in het dagelijks leven als op sportief vlak. “Wij zijn specialist in mobiliteitshulpmiddelen voor de actieve en/of sportieve rolstoelgebruiker of voor wie dit wil worden. We zijn actief in heel België. Wij hebben van diverse producten showroommodellen en indien dit niet het geval is, dan kijken we hoe we jou toch kunnen helpen. Indien gewenst is een proefrit in de thuisomgeving zeker bespreekbaar”, aldus Henk Beyaert, oprichter van mobiliteitshulpmiddelenwinkel Move All The Way in Deerlijk, België.

Henk Beyaert, eigenaar van Move All The Way in België, aan het woord

“Welkom vanuit Move All The Way, het bedrijf dat ik in 2011 heb opgericht. Het gebruik van een mobiliteitshulpmiddel is vaak een voorwaarde om het zelfstandig en actief handelen van personen met een beperking te optimaliseren. Zonder de juiste rolstoel of een ander mobiliteitshulpmiddel is integratie in de maatschappij vaak niet mogelijk. Wij bieden een selectie aan van de beste rolstoelen, sportrolstoelen, aankoppelbikes, elektrische trekdeeltjes of elk ander aanverwant artikel op de markt. Deze meten wij op en stellen wij volledig in naar jouw persoonlijke behoeften. Binnen het team zijn enkele ervaren rolstoelgebruikers die in het dagelijks leven op sportief vlak en als technische specialisten actief zijn. Zodoende zijn we ons extra bewust hoe we de beste kwaliteit en service kunnen aanbieden. Onze missie? Het activeren van de vrijheid, zelfstandigheid en zelfwaarde bij mensen met een fysieke beperking door zich actief en/of sportief te ontplooien, mede dankzij beschikbare technologie. Hopelijk tot binnenkort”, aldus Henk Beyaert.

Neem contact op voor vrijblijvend advies

“Wil jij ook jouw leven zo actief en/of sportief mogelijk uitbouwen? Laat ons jou helpen en neem contact op via onderstaande gegevens!”, aldus Henk Beyaert.

Bezoeladres: Vanneste-Verweestraat 17, 8540 Deerlijk, België
Telefoonnumer: +32 (0) 56 19 09 09
E-mail: info@movealltheway.be

Openingstijden mobiliteitshulpmiddelenwinkel Move All the Way in België (op afspraak)

Maandag 8.30 uur tot 17.00 uur
Dinsdag 8.30 uur tot 17.30 uur
Woensdag 8.30 uur tot 17.00 uur
Donderdag 8.30 uur tot 17.00 uur
Vrijdag 8.30 uur tot 17.00 uur
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

Terug naar overzicht verkooppunten

Meer van Huka? Meld je aan!