Zorgbroeder Surhuisterveen

Zorgbroeder Surhuisterveen

“Ben je op zoek naar een mobiliteitsspecialist in het noorden? Bij Zorgbroeder Surhuisterveen kun je terecht voor diverse mobiliteitsproducten waardoor je weer mobiel(er) door het leven kunt. In onze showroom staan verschillende producten zoals rollators, trapliften en speciale fietsen. Waaronder de driewielfietsen van Huka.  Wij hebben een Huka City  en de Cortes in de showroom staan”, aldus Siebe Hoeksma eigenaar van Zorgbroeder Surhuisterveen.

Siebe Hoeksma, eigenaar van Zorgbroeder Surhuisterveen aan het woord

“Wanneer fietsen op een gewone fiets moeilijk of niet meer mogelijk is, dan biedt een driewielfiets voor volwassenen een uitkomst! Met de juiste driewielfiets kun je nog vele jaren genieten van heerlijke fietstochten in ons mooie Nederland.  Wij hebben in onze showroom de Huka City en de Cortes staan. Ben je benieuwd geworden naar deze fietsen? Kom eens bij ons langs in onze showroom in Surhuisterveen.  Met mooi weer kun je deze fietsen ook uitproberen op ons buitenparcours.”

Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek

“Wij kunnen ons voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom helpen wij je graag met het uitzoeken van de perfecte fiets.  We kijken samen naar alle mogelijkheden zodat de fiets voldoet aan jou wensen. Wij werken veelal op afspraak zodat wij alle tijd voor onze klanten hebben. Je kunt ons bereiken via de onderstaande gegevens. Onder het genot van een kopje koffie met een Friese oranjekoek kijken we samen naar de mogelijkheden.”

Bezoekadres: Zoom 19, 9231 DX Surhuisterveen
Telefoon: 06-304 142 907
E-mail: info@zorgbroeder.nl

Zorgbroeder Surhuisterveen

Openingstijden Zorgbroeder Surhuisterveen

Maandag gesloten
Dinsdag op afspraak
Woensdag 10.00 uur tot 17.00 uur
Donderdag op afspraak
Vrijdag 10.00 uur tot 17.00 uur
Zaterdag Op afspraak
Zondag Gesloten

Terug naar overzicht verkooppunten