Blog |

Aangepaste fiets kind kopen? Maak kennis met de AT-serie van Huka!

aangepaste fiets kind

Vindt jouw kind het ook zo fijn om buiten te spelen met vriendjes en vriendinnetjes? En is dit op een gewone tweewieler of reguliere driewieler niet mogelijk? Maak kennis met Huka’s collectie kinderdriewielfietsen. Verkrijgbaar in twee modellen: aangepaste fiets kind AT-A en AT-B!

Vrolijk en veilig buiten spelen

Met de aangepaste fiets kind van Huka is het voor jouw zoon of dochter mogelijk om veilig en zelfstandig te kunnen fietsen. Hij of zij kan weer onderweg met de fiets naar de speeltuin, vriendjes of vriendinnetjes en naar school. Wat fijn dat ze er weer op uit kunnen. Een Huka aangepaste fiets kind is voorzien van een differentieel: de 2 achterste wielen kunnen onafhankelijk van elkaar draaien. Hierdoor blijven beide wielen altijd op de grond. Mede hierdoor wordt het risico op vallen tot een minimum beperkt. Tevens zijn de kinderfietsen aan te passen aan de speciale wensen van jouw kind.

Aangepaste fiets kind AT-A

De AT-A driewielfiets is geschikt voor kinderen tot ongeveer 5 jaar. Standaard is deze leverbaar in de vrolijke kleur lichtblauw. Beide fietsen van de AT-serie hebben een lage en brede opstapplaat waardoor jouw kind stabiel en gemakkelijk kan op- en afstappen. Dit maakt het een ideale driewieler voor kinderen die meer behoefte hebben aan stabiliteit. Door de gesloten kettingkast is de ketting ten alle tijden beschermd tegen vuil en voorkom je kettingsmeer op de kleren. Deze kinderfiets is tevens uit te breiden met verschillende opties zodat deze aangepast kan worden aan de situatie.

Driewielfiets AT-B

De opvolger van de AT-A is de grotere variant aangepaste fiets kind AT-B. Deze is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Heeft jouw kind een extra steuntje in de rug nodig? Dit model is leverbaar met hulpmotor. Door deze elektrische trapondersteuning kost het kinderen minder moeite om te fietsen. Deze fiets is leverbaar in de vrolijke en hippe kleuren zijdeglans roze of blauw.

Bekijk de AT-collectie

Welke accessoires zijn er beschikbaar voor de Huka’s aangepaste fiets?

Naast de standaard kleuren blauw en roze, is deze speciaal ontwikkelde driewieler te leveren in nog meer kleuren. Elke hippe RAL kleur is mogelijk waardoor jouw kind kan kiezen uit zijn of haar lievelingskleur! Beide fietsen zijn bijvoorbeeld uit te breiden met 3 versnellingen, een slot dat met één hand te bedienen is en richtingaanwijzers. Uiteraard is dit geheel afhankelijk van jullie situatie. Zo zijn er opties voor een rugsteun en heupsteun met borstfixatie of heupfixatie. Onderarm- en onderbeenfixatie is ook een mogelijkheid als jouw kind dat nodig heeft voor het veilig besturen van de driewielfiets. Zo zijn er nog een tal van opties. En wil jouw kind een nog stoerdere uitvoering van de aangepaste fiets? Een uitbreiding met racepedalen of een boodschappenmandje is mogelijk!

Configureer de aangepaste fiets kind AT-A
Configureer de aangepaste fiets kind AT-B

Wil je de aangepaste fiets kind AT-A of AT-B eerst uitproberen?

Ben je enthousiast en is jouw kind dat ook om op de vrolijke driewieler van Huka te fietsen? Laat jouw zoon of dochter een proefrit maken op een driewielfiets van Huka bij jullie dichtstbijzijnde Huka dealer. Lukt dat niet? Geen probleem bij Huka! Een proefrit bij jouw thuis is ook een mogelijkheid! Neem contact met ons op om vrijblijvend een afspraak te maken. Dat kan via het telefoonnummer 0541-572 472 of vul onderstaand formulier in. E-mailen kan ook via info@huka.nl.

Terug naar blog overzicht

Ook interessant

Nieuws, Events & Blogs