Blog |

De ontelbare mogelijkheden van de vlotte driewieler voor volwassenen!

vlotte driewieler volwassenen

Luisteren naar het geluid van tjirpende vogels, terwijl je de mooiste plekjes uit jouw omgeving ontdekt. Het behoort weer tot de mogelijkheden als je een vlotte driewieler voor volwassenen van Huka aanschaft. De vlotte driewieler voor volwassenen brengt je naar de rurale gebieden rondom je stad, maar maakt het ook mogelijk om een simpel uitstapje te maken naar de zaterdagmarkt om de wekelijkse boodschappen te halen.

Omdat zoveel mensen zoveel wensen hebben, stel je jouw ideale vlotte driewieler voor volwassenen samen in onze handige configurator. In dit blog lichten we een aantal van de mogelijkheden uit.

Elektro ondersteuning (PAS-vario)

Een van de elementen die we nader willen toelichten in dit blog, is de elektro ondersteuning. Heuvels met stevige stijgingspercentages en straten die steil omhoog lopen worden dankzij de elektro ondersteuning van de vlotte driewieler voor volwassenen een eitje. In feite kun je de PAS-Vario trapondersteuning zien als een ondersteunende motor, die jou een handje helpt zodra hij merkt dat je wat lastiger vooruit komt. Door de geavanceerde technieken hoor je de aanwezigheid van de hulpmotor niet of nauwelijks!

De driewieler volwassenen in jouw kleur

De driewieler voor volwassenen modellen waar je uit kan kiezen is bijvoorbeeld de Driewieler City. Vanwege de vele fietsritten die je ermee gaat maken, is het design bepaald geen ondergeschoven kindje bij de sportieve driewieler voor volwassenen. Laat je fiets uitvoeren in de azuurblauwe kleur of kies voor een mat grijs voorkomen. Wil je nog wat anders dan dat? Kies dan uit de RAL-kleuren en val op!

Ondersteuning voor rug of buik

Natuurlijk wil het oog ook wat, maar het comfort weegt eigenlijk nog wel zwaarder dan het design. Om je prettig de weg op te sturen, kunnen we ook ondersteuning toevoegen aan jouw gepersonaliseerde driewielfiets voor volwassenen. Zulke ondersteuning biedt bijstand voor bijvoorbeeld jouw voeten of rug , zodat je gemakkelijker en comfortabeler kunt fietsen.

Sportief stuur bij de driewieler volwassenen elektrisch

Een sportief stuur is standaard aangebracht bij de driewieler voor volwassenen die elektrisch is. Wil je nog sportiever voor de dag komen? Vink dan het vakje aan van het vlinderstuur. Dit zijn sturen die de vorm hebben van het bekende beestje en je de mogelijkheid bieden om te ‘leunen’, terwijl de trappers de omwentelingen maken.

Rollatorhouder voor op de vlotte driewieler voor volwassenen

We zijn alweer aanbeland bij het laatste element dat we willen uitlichten van de vlotte driewieler voor volwassenen: de rollatorhouder. Is het niet meer mogelijk om zelfstandig te voet kleinere of grotere afstanden stabiel af te leggen? Om het afstappen en de stappen daarna eenvoudiger te maken, is het integreren van een rollatorhouder op je fiets mogelijk. Zo’n houder bevestigen we aan de achterzijde van de rugsteun, zodat hij fraai wordt weggewerkt in het design. Door je rollator mee te nemen, beperk je de afhankelijkheid van anderen en blijf je zelfredzaam.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0541-572 472 of stuur een e-mail naar info@huka.nl. We adviseren je graag.

Terug naar blog overzicht

Ook interessant

Nieuws, Events & Blogs