Blog |

Duofiets met trapondersteuning

duofiets

Ben jij op zoek naar een duofiets met trapondersteuning? Maak kennis met de duofiets Orthros van Huka. Een duofiets met trapondersteuning biedt meer comfort en je bent makkelijker in staat om langere fietstochten te maken.

Waarom een duofiets met elektrische ondersteuning?

Een elektrische duofiets biedt meerdere voordelen ten opzichte van een standaard duofiets zonder trapondersteuning, namelijk:

  • Het fietst lichter en daardoor comfortabeler. Met name voor mensen met minder kracht in de benen of minder uithoudingsvermogen is deze versie van de duofiets een uitkomst.
  • Je bent in staat langere afstanden af te leggen. Afhankelijk van jouw doel en afstanden die je af wilt leggen kan het wenselijk zijn om een tweede accu aan te schaffen. Een andere optie is dat je gebruik maakt van de verschillende openbare oplaadpunten.

Ga naar duofiets Orthros

duofiets

Duofiets van Huka

Onze duofiets Orthros met trapondersteuning is uitgevoerd met een zeer krachtige elektromotor met een aandrijving op de achteras. Deze is voorzien van aanrijhulp, waardoor je gemakkelijker op gang komt. Daarnaast heb je de mogelijkheid om de duofiets in vijf standen te zetten. Zodoende bepaal je zelf in welke hoedanigheid je gebruik wilt maken van de ondersteuning. Via het grote heldere display kan de duofiets met elektrische ondersteuning eenvoudig bedient worden met behulp van de druktoetsen. Afhankelijk van jouw wensen is de duofiets Orthros ook uit te breiden met diverse aanpassingen en accessoires. Hierbij kan je denken aan een armsteunset, boodschappenmand, voet ondersteuning mogelijkheden of een afdekhoes wanneer de duofiets regelmatig buiten staat. Tevens kunnen we de elektrische duofiets leveren in jouw gewenste kleur. Ideaal voor de herkenbaarheid als je de duofiets inzet voor jullie zorginstelling of stichting. De duofiets kan namelijk voorzien worden van jullie huisstijlkleur op het frame.

Gratis proefit duofiets met trapondersteuning

Zou je graag de duofiets met trapondersteuning willen ervaren? Een proefrit bij jou thuis, bij jouw rijwielhandel in de buurt of bij ons op locatie is mogelijk. Deze service verlenen wij geheel vrijblijvend. Neem voor meer informatie over de Orthros duofiets contact op met het telefoonnummer +31 (0)541-572 472 of e-mail ons via info@huka.nl.

Ook interessant

Nieuws, Events & Blogs