Maak kennis met de collectie
Duofiets Orthros
Duofiets Orthros Dé social bike
  • Unieke diagonale zitpositie verstelling, zodat altijd de ideale fietshouding aangenomen kan worden.
  • Uiterst stabiel en wendbaar door de ingenieuze robuuste constructie, het differentieel en het lage zwaartepunt.
  • Zeer krachtige trapondersteuning. Ook zeer geschikt voor heuvelachtig terrein.
De voordelen

Waarom een duofiets van Huka?

De elektrische duofiets biedt je alle comfort en veiligheid die je als duofietsers nodig hebt. Dankzij de ingenieuze constructie is de wegligging zeer stabiel. Daarnaast biedt de duofiets Orthros meerdere voordelen:

  • Standaard is de elektrische duofiets van Huka voorzien van een draaibare bijrijdersstoel, anti-lek banden (Big Ben plus), rug- en zitkussens.
  • De Orthros met trapondersteuning is standaard voorzien van een overzichtelijk display, waarbij kilometerstand, actieradius en accucapaciteit wordt weergegeven van de duofiets.
  • Heb je een passagier met een mindere conditie of wisselt dit regelmatig, omdat er meerdere deelnemers gebruik maken van de duofiets? Je kunt optioneel als bestuurder bepalen of je de passagier actief, passief of niet laat meetrappen.
  • Een goede service vinden wij essentieel! We leveren Hollandse kwaliteit waar we trots op zijn. Dit vind je ook terug bij de garantie op jullie elektrische duofiets. Je hebt namelijk de mogelijkheid om de standaard garantie op het frame en de voorvork te verlengen van 5 jaar naar 10 jaar!

Wil je meer informatie ontvangen? Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0541-572 472 of stuur een e-mail naar info@huka.nl.

Speciale wensen voor een elektrische duofiets?

Heb jullie speciale wensen? Geen probleem! Op basis van de beschikbare opties en accessoires maken we de elektrische duofiets in de uitvoering zoals jullie deze willen. Denk hierbij aan ventilerende zitkussens, een voetenplank of spiegels. Jullie mobiliteit, vrijheid, zelfstandigheid is onze passie. Tevens is de duofiets met elektrische ondersteuning naast de standaard kleuren verkrijgbaar in bijna alle RAL kleuren. Ideaal als je de duofiets aanschaft via jouw organisatie of stichting en deze graag in je huisstijlkleur(en) wilt laten terugkomen.

Stel je eigen elektrische duofiets samen

De duofiets Orthros ervaren?

Heb je interesse om een duofiets aan te schaffen en willen jullie graag een proefrit maken op de elektrische duofiets van Huka? Je hebt de mogelijkheid om de duofiets Orthros vooraf één week gratis te ervaren. Op deze manier kunnen jullie laagdrempelig kennismaken. Dit kan bij jullie organisatie of bij je thuis. Ook een proefrit op jullie locatie, bij de dichtstbijzijnde dealer of bij Huka is mogelijk. Meer weten? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 0541-572 472 of vul onderstaand contactformulier in. E-mailen kan ook via info@huka.nl.

Klantervaringen
Bij de dagbestedingslocatie ‘Het Los Huus’ van de Passerel in Epe wordt elke dag met enthousiasme de..
Klantervaringen
Het is 11.00 uur in de ochtend als Petra (67) en Peter (69) in de tuin vertellen over hun ervaringen..
Klantervaringen
“Actief bewegen is een belangrijk onderdeel van Trivium Meulenbelt Zorg in Tubbergen. Als..
Klantervaringen
In de Rotterdamse wijk Prins Alexander heeft woonlocatie Hanrathstraat van Middin sinds kort de..
Veelgestelde vragen

Kom meer te weten over de Elektrische duofiets

Configureer

Voordelen elektrische duofiets

Het grootste voordeel van een elektrische duofiets Orthros is dat je minder inspanningen hoeft te verrichten terwijl jullie fietsen. Extra tijd voor ontspanning! Hieronder hebben we nog een aantal voordelen op een rij gezet:

  • De afstand van jullie fietsrit is niet langer een issue. Je gaat er namelijk samen gemakkelijker eropuit. Dien je regelmatig kleine klimmen te maken, waarbij je fietst door tunnels of over hellingen? Zet de duofiets met elektrische ondersteuning aan en je fietst met gemak de helling op. Ideaal! Daarnaast heb je de mogelijkheid om een extra accu op de Orthros te mee te nemen.
  • Zijn jullie conditioneel nog sterk? De elektro ondersteuning biedt je extra comfort. Je hebt zelf de keuze tijdens jouw fietsritten of je gebruikt wenst te maken van de elektro ondersteuning. Daarbij heb je 3 ondersteuningsstanden. Dus ongeacht je fysieke gesteldheid biedt de duofiets met trapondersteuning altijd de juiste support.
  • Weersomstandigheden, zoals een harde wind, zijn minder belangrijk geworden. De duofiets met elektro ondersteuning doet grotendeels het werk voor je. Een extra inspanning is zodoende niet nodig.

Ga naar duofiets Orthros

Wil je graag meer informatie ontvangen over de duofiets Orthros van Huka? Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0541-572 472 of stuur een e-mail naar info@huka.nl.

Een vrijblijvend advies ontvangen? We staan voor je klaar.

Het adviesgesprek kan plaatsvinden bij jou thuis, bij de dichtstbijzijnde dealer of bij ons Experience center in Oldenzaal. Neem contact met ons op.

Contactformulier