Blog |

Ontdek de mogelijkheden van een aangepaste elektrische fiets bij Huka!

aangepaste elektrische fiets

Een aangepaste elektrische fiets heb je in allerlei soorten en maten. Bij Huka zijn we gespecialiseerd in fietsen die we kunnen aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeuren en behoeftes, wanneer fietsen op een tweewielfiets niet meer mogelijk is. Ook voor mensen die niet meer zelfstandig kunnen fietsen, kunnen wij de oplossing bieden. In dit artikel gaan we in op het assortiment aan aangepaste elektrische fietsen bij Huka.

Zelfstandig fietsen op een driewielfiets van Huka

Is zelfstandig fietsen voor jou mogelijk en ervaar je bijvoorbeeld evenwichtsproblemen bij het fietsen op een tweewieler? Dan is één van onze Huka driewielfietsen als aangepaste elektrische fiets mogelijk een oplossing voor je!

  • Huka Cortes: de krachtige aangepaste elektrische fiets Cortes die voorzien is van middenmotor en Dutch design brengt je waar je naartoe wilt. De actieradius van de Cortes is uit te breiden tot 85 kilometer voor extra lange fietstochten met trapondersteuning.
  • Huka Vasco: de stoere driewielfiets met aluminium frame heeft 5 ondersteuningsstanden en is op de achterwielen voorzien van hydraulische remmen. Met deze remmen heb je weinig handkracht nodig om te kunnen remmen. Standaard is de Vasco voorzien van een middenmotor die zorgt voor een natuurlijke geleidelijke aandrijving.
  • Huka City: de eigentijdse stadsfiets met en zeer lage instap is leverbaar mét of zonder elektrische trapondersteuning. Indien je gaat voor de elektrische variant van de City, dan is de geruisloze ondersteuning van de PAS-vario Bafang motor standaard leverbaar met aanrijhulp en vijf ondersteuningsstanden.

Bekijk de aangepaste elektrische fietsen van Huka

Een aangepaste elektrische fiets voor twee

Is zelfstandig fietsen een uitdaging voor je of helaas niet (meer) mogelijk? Dan zijn er ook mogelijkheden voor een tweepersoons aangepaste elektrische fiets.

  • Tandemfiets Copilot: onze tandem waarbij de begeleider achterop zit voor een optimaal zicht op de passagier voorop. De Copilot kan uitgerust worden met diverse onderdelen en accessoires zoals de PAS-vario Bafang trapondersteuning. Standaard wordt deze geruisloze ondersteuning geleverd met aanrijhulp en vijf ondersteuningsstanden. De mate waarin de passagier kan meetrappen is instelbaar.
  • Tandemfiets Copilot 3: de tandem voor als je meer behoefte hebt aan stabiliteit. De fiets is voorzien twee wielen aan de voorzijde en dat zorgt ervoor dat je tussentijds niet hoeft op en af te stappen tijdens fietstochten. Net als bij de Copilot is de elektrische ondersteuning optioneel. De elektrische tandems zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen: hoofdbestuurder – volwassene en hoofdbestuurder – kind.
  • Duofiets Orthros: de social bike waarbij de hoofdbestuurder en begeleider naast elkaar zitten. Een gezellig praatje is zo een stuk gemakkelijker! De Orthros is standaard leverbaar als aangepaste elektrische fiets. Met behulp van de krachtige Bafang trapondersteuning voelt trappen lichter en is het daardoor minder vermoeiend fietsen.
  • Rolstoelfiets Diaz: onze rolstoelfiets is standaard voorzien van een middenmotor die zorgt voor een natuurlijke aandrijving. Dankzij de constructie van onze Diaz gaat het trappen en sturen licht en soepel. Met behulp van de middenmotor is fietsen tegen de wind in of fietsen tegen de helling gemakkelijker te doen.

Bekijk de tweepersoons aangepaste elektrische fietsen van Huka

Een breed scala aan aanpassingen mogelijk

Elke fiets is aan te passen zoals je deze wenst op basis van de beschikbare onderdelen en accessoires. Informeer naar de mogelijkheden bij jouw dichtstbijzijnde dealer of neem contact met ons op via onderstaande gegevens. Heb je een specifieke kleur voor ogen voor de aangepaste elektrische fiets? Het is bij Huka mogelijk om iedere aangepaste elektrische fiets te bestellen in bijna elke gewenste RAL kleur.

Een aangepaste elektrische fiets van Huka uitproberen?

Wil je graag een aangepaste elektrische fiets van Huka ervaren om te bekijken of een Huka fiets bij je past? Geen probleem! Je hebt de mogelijkheid om één of meerdere modellen vrijblijvend uit te proberen. Bel ons via het telefoonnummer  0541-572 472 of stuur een e-mail naar info@huka.nl voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor een proefrit.

Terug naar blog overzicht

Ook interessant

Nieuws, Events & Blogs