Aangepaste kinderfiets AT-A

Is het fietsen op een reguliere driewielfiets niet mogelijk voor jouw zoon of dochter?

Leer jouw zoon of dochter fietsen op de speciaal ontwikkelde kinderfiets van Huka. Rondjes fietsen op het plein of in de buurt wordt een stuk gemakkelijker. 

Vanaf € 1721 excl 9% BTW
Beschrijving en voordelen
Kinderfiets AT-A
Jack

Fietst met plezier naar de kinderboerderij.

Voordelen

  • Veilig op- en afstappen en eenvoudig wendbaar, vanwege de driewielconstructie en het lage zwaartepunt.
  • Lichtlopende fiets met een stabiele wegligging.
  • 10 jaar garantie op het frame en voorvork. Na registratie via deze pagina.

Speciaal ontwikkelde fiets voor kinderen

We hebben een fiets gebouwd, speciaal ontwikkeld voor kinderen die net even wat extra stabiliteit kunnen gebruiken. Met de aangepaste kinderfiets AT-A kan jouw kind lekker fietsen, zonder moeite. Het biedt meer dan een standaard fiets met zijwielen. 

Buiten spelen, op de fiets naar school en spelen met vriendjes? Het kan makkelijk! De AT-A is ontwikkeld voor kinderen tot en met ongeveer 5 jaar. De opvolger is de AT-B die ontwikkeld voor kinderen tot ongeveer 9 jaar. De aangepaste kinderfiets is geheel naar de wensen en omstandigheden van jouw kind af te stemmen. Zo kan de soepel rijdende fiets in alle hippe, stoere en vrolijke RAL kleuren geleverd worden en zijn er diverse accessoires waarmee je de fiets nóg persoonlijker en fraaier kan maken.

Optimaal wendbaar

De aangepaste kinderfiets AT-A heeft een differentieel, waardoor de fiets optimaal wendbaar is! De drie wielen houden altijd contact met de ondergrond waarop gefietst wordt. De risico’s op vallen worden hierdoor geminimaliseerd.

De kinderfiets kan uitgebreid worden met diverse ondersteuningen. Zo is de AT-A verkrijgbaar met extra duwstang. Daarnaast is de AT-A met extra ondersteuningen leverbaar zoals een heupsteun, rompsteun, een rugsteun en voetfixaties.

Specificaties

Materiaal frame & afwerking gepoedercoat staal (minder milieubelastend)
Elektrische ondersteuning geen
Bandenmaat voor in inch (ETRTO) 16 x 1,75 (47-305)
Bandenmaat achter in inch (ETRTO) 12,5 x 1,75 (50-203)
Binnenbeenlengte in mm 310-490
Instaphoogte in mm 145
Instaplengte in mm 300
Cranklengte in mm 90
Maximale belasting in kg 40
Lengte x breedte in mm 1140 x 540
AT-A

De AT-A is voorzien van een aantal standaard onderdelen.

De AT-A beschikt standaard over een gesloten kettingkast, differentieel, opstapplaat en wordt standaard geleverd in het zijdeglans lichtblauw. Wens je een andere kleur voor jouw zoon of dochter of jullie organisatie? Geen probleem. We kunnen de AT-A in bijna elke gewenste RAL kleur leveren. Een uitgebreide omschrijving van de standaard uitvoering tref je hieronder in het document '(technische) product informatie'.

Huka AT-B_ovaal stuur Ovaal stuur
Huka AT-B_heupsteun met fixatie Heupsteun met fixatie
AT-A_drukremsysteem Drukremsysteem
Huka ATA_voetbak Voetbakje

Accessoires & opties

We kunnen de fiets passend voor je maken als het reguliere model niet voldoet. Zo kan de aangepaste kinderfiets AT-A voorzien worden van vele accessoires en opties, zoals diverse zadels, sturen en pedalen. Wil je meer weten of eerst een proefrit maken? Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0541-572 472 of kijk op onze website naar de dichtstbijzijnde dealer.

Documentatie

Aangepaste kinderfiets AT-A

De aangepaste kinderfiets AT-A is speciaal gemaakt voor kinderen tot en met ongeveer 5 jaar die behoefte hebben aan meer stabiliteit of ondersteuning. Jouw kind kan met plezier op deze driewielfiets stappen en hoeft verder nergens aan te denken.

Meer weten? Bekijk de mogelijkheden via onderstaande documentatie of neem contact met ons op.

Video's
Klantervaringen
Eropuit met haar vriendinnetjes na schooltijd. Dat is wat de ondernemende en vrolijke Feline (8)..
Service

De service rondom jouw Huka is een belangrijk onderdeel binnen onze organisatie. We leveren Hollandse kwaliteit waar we trots op zijn.

We voeren dagelijks kwaliteitscontroles uit, waarbij onze Huka producten uitvoerig getest worden. Met een korte levertijd op de standaard collectie vindt de levering van jouw Huka plaats via de verkozen dealer. Schaf je een Huka fiets aan, dan ontvang je 10 jaar garantie op het frame en voorvork na registratie. Ideaal als je zorgeloos wilt fietsen.

Meer informatie over onze service
Meer informatie over de garantie

Aangepaste kinderfiets AT-A Nieuws

Een vrijblijvend advies ontvangen? We staan voor je klaar.

Het adviesgesprek kan plaatsvinden bij jou thuis, bij de dichtstbijzijnde dealer of bij ons Experience center in Oldenzaal. Neem contact met ons op.

Contactformulier