Maak kennis met de collectie
Huka Copilot 24_zijaanzicht
Tandem Copilot Geschikt voor volwassenen & kinderen
  • De begeleider achterop heeft een optimaal zicht op het verkeer en de bijrijder.
  • Verkrijgbaar met- en zonder elektro ondersteuning (Bafang) in twee modellen: begeleider-kind (24”) & begeleider-volwassene (26”).
Tandem Copilot 3 Stabiel met drie wielen
  • Uiterst stabiel door de twee wielen voor. Ook voor beweeglijke bijrijders.
  • Verkrijgbaar met- en zonder elektro ondersteuning (Bafang) in twee modellen: begeleider-kind (24”) & begeleider-volwassene (26”).
2 modellen

Tandem voor kinderen: Copilot (3)

Huka heeft twee modellen kindertandems in haar assortiment, namelijk de Copilot en de Copilot 3. In de basis heb je bij beide modellen de vrijheid en controle die je wenst als fietsers. De begeleider heeft namelijk altijd goed zicht op de passagier, doordat de begeleider achterop zit in plaats van voorop. Doordat de passagier voorop zit voelt hij zich vrijer en kan hij meer van de omgeving genieten. De kindertandem van Huka kan ook ingezet worden als therapiefiets.

Meer informatie over Copilot
Meer informatie over Copilot 3

Zoek je een kindertandem die extra stabiel en veilig is?

Is jouw zoon of dochter beweeglijk of heb je zoon of dochter een vermindert evenwichtsgevoel, dan past de Copilot 3 bij jullie. Deze tandem, ook wel driewieler tandem genoemd, beschikt over een derde wiel dat ervoor zorgt dat je stabiel op de fiets blijft zitten. Ook tijdens het stilstaan kan je blijven zitten op de ouder kind tandem. Bij deze kindertandem kan alleen de begeleider sturen en heeft de passagier het stuur als houvast. Als begeleider heb je daarnaast optioneel de mogelijkheid om je kind te laten meetrappen of niet. Het is een tandem om samen te fietsen zonder zorgen!

Klantervaringen
Jasmijn (18) uit Hendrik Ido Ambacht heeft het cri-du-chat syndroom. Samen met haar vader Pieter (50)..
Klantervaringen
Sinds 3 jaar maakt Lianne en haar gezin uit Laar (Duitsland) gebruik van de duofiets Orthros...
Veelgestelde vragen

Kom meer te weten over de Kindertandem

Configureer

Stel je tandem samen zoals jij het wilt

De kindertandem Copilot en de Copilot 3 met lage instap is in de standaard uitvoering uit te breiden met diverse opties en accessoires. Afhankelijk van jouw wensen en beschikbare aanpassingen maken we de kindertandem zoals je hem wilt! Hierbij kan je denken aan het toevoegen van accessoires n zoals een rugsteun (eventueel met extra lendesteun), voetbakjes of een ander stuur of zadel. Het is allemaal mogelijk op jullie tandem fiets kind.

Stel je eigen Copilot samen
Stel je eigen Copilot 3 samen

Daarnaast heb je de mogelijkheid om optioneel de Copilot of Copilot 3 te laten maken in elke gewenste RAL kleur met uitzondering van de fluoriserende RAL kleuren. Zo maak je jouw kindertandem nog hipper. Dit maakt het extra leuk om samen een ritje te maken op de fiets! Wil je meer informatie ontvangen? Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0541-572 472 of stuur een e-mail naar info@huka.nl.

Regionaal dealernetwerk voor het onderhoud van tandem voor kinderen

Het uitgebreide regionale aanbod aan dealer verspreid voer geheel Nederland zorgt ervoor dat er altijd een dealer bij je in de buurt is. Wil je je kindertandem in optimale conditie houden? Dan adviseren we je periodiek onderhoud te laten verrichten. Jouw dichtstbijzijnde dealer ondersteunt je hier graag bij.

Ga naar dichtstbijzijnde dealer in jouw buurt
Meer informatie over onze service

Kindertandem van Huka ervaren?

Wil je graag meer informatie ontvangen over de Copilot of Copilot 3? Of wil je graag de kindertandem ervaren? Een gratis proefrit behoort tot de mogelijkheden! Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0541-572 472 of stuur een e-mail naar info@huka.nl.

Een vrijblijvend advies ontvangen? We staan voor je klaar.

Het adviesgesprek kan plaatsvinden bij jou thuis, bij de dichtstbijzijnde dealer of bij ons Experience center in Oldenzaal. Neem contact met ons op.

Contactformulier