Driewieler Z3

Zoek je een fiets die jou stabiliteit en een veilig gevoel geeft en voorzien is van een modern design? Dit alles komt samen in de Z3.

De Z3 is standaard voorzien van middenmotor die zorgt voor een natuurlijke efficiente aandrijving. Optimaal rijcomfort staat hierbij voorop!

Vanaf € 5667 excl 9% BTW
Beschrijving en voordelen
Elektrische driewielfiets
Janice

Geniet van de natuur en de fluitende vogels.

Voordelen

  • Optimaal zit- en rijcomfort door diverse zitsystemen en een instelbare vering.
  • Standaard uitgerust met Bafang middenmotor die zorgt voor een efficiënte natuurlijke aandrijving.
  • Grote actieradius (tot 75 km).
  • Een groter voorwiel, garantie voor comfortabel en stabiel stuurgedrag.
  • 10 jaar garantie op het frame en voorvork. Na registratie via deze pagina.

Dé zitdriewieler met een krachtige middenmotor

In samenwerking met gerenommeerde zitspecialisten zijn meerdere zitsystemen (drie varianten) ontwikkeld waarmee de Z3 uitgerust kan worden. Deze zit is optioneel zelfs draaibaar. Op deze manier kan je jouw zitdriewieler samenstellen zodat deze voor jou het prettigst zit.

Het op- en afstappen is erg makkelijk, zeker in combinatie met de lage instap. Tevens is deze lichtlopende driewieler geheel op jouw wensen en omstandigheden af te stemmen. Uiteraard afgemonteerd met eerste klas onderdelen. Het is een driewielfiets waarop je gezien mag worden!

Verkrijgbaar in drie zit varianten

De ergonomische zit van de Z3 is verkrijgbaar in drie varianten. Je hebt de keuze uit een zit met lage rugleuning, hoge rugleuning of gepolsterde zit met instelbare rugleuning.

Bij de gepolsterde zit met instelbare rugleuning ben je in staat om de ergonomische zitting en de rug onafhankelijk van elkaar in diepte- en hoek in te stellen. Tevens is het rug gedeelte voorzien van zijdelingse opvang. Optioneel kan deze zitting voorzien worden van zijkussens. Deze zijkussens zijn geschikt voor berijders met een smallere zitbreedte die extra ondersteuning wensen.

Specificaties

Materiaal frame & afwerking gepoedercoat staal (minder milieubelastend)
Elektrische ondersteuning Bafang middenmotor 80NM
Elektrische ondersteuning, optioneel Shimano Steps middenmotor 65NM
Bandenmaat voor in inch (ETRTO) 24 x 2,15 (55-507)
Bandenmaat achter in inch (ETRTO) 20 x 1,75 (55-406)
Binnenbeenlengte in mm 670-950
Instaphoogte in mm 360
Zithoogte tot de grond in mm 600-670
Cranklengte in mm 170
Maximale belasting in kg 150
Lengte x breedte in mm 2065 x 785

De Z3 is voorzien van een aantal standaard onderdelen.

De Z3 beschikt standaard over een krachtige middenmotor, individueel instelbare vering en anti-lekbanden. Deze anti-lek banden geven je extra grip op de weg en zorgen voor een langere levensduur. Met behulp van de hydraulische schijfremmen is er weinig kracht benodigd om te kunnen remmen. Zeer wenselijk wanneer je weinig kracht hebt in de handen of wanneer je merkt dat je reactievermogen minder is. Een uitgebreide omschrijving van de standaard uitvoering tref je hieronder in het document '(technische) product informatie'.

Cortes_armsteunset Armsteunset
Cortes_instelbare zit Gepolsterde zit met instelbare rugleuning
Cortes_bagagedrager Bagagedrager
Cortes_grotere bagagedrager Grotere bagagedrager

Accessoires & opties

Heb je specifieke behoeftes om optimaal te kunnen fietsen? We kunnen persoonlijke aanpassingen aanbrengen op jouw fiets. Jouw speciale behoefte is een uitdaging voor ons! Wil je een draaibare stoel, een armsteunen of een richtingaanwijzer set? Er zijn verschillende onderdelen en accessores waarmee je de Z3 kan uitbreiden.

Documentatie

Driewieler Z3: eerste klas onderdelen

De driewieler Z3 met Dutch Design is voorzien van eerste klas onderdelen en in zijn klasse uitgerust met een middenmotor. Hierdoor is de Z3 nóg stabieler.

De Z3 is standaard uitgevoerd met een Bafang middenmotor. Deze staat goed bekend bij fietsenmakers en heeft daardoor optimale servicemogelijkheden. De Z3 is standaard verkrijgbaar in de kleur grafiet grijs (RAL7024), mat fine texture. Wil je meer informatie ontvangen over de mogelijkheden? Verdiep je dan in onderstaande documentatie of neem gerust contact met ons op als je vrijblijvend geadviseerd wilt worden.

Video's
Klantervaringen
Als actieve wandelaarster in onder anderen de bergen van de Alpen en Nepal kreeg Marianne (72) uit..
Klantervaringen
Dik van Baren (80) is graag buiten. Het liefst stapt hij elke dag op de fiets om de natuur in te..
Klantervaringen
Oud ondernemer Hans (87) uit Oldenzaal is nog steeds een actieve golfspeler bij de golfclub in..
Service

Service & garantie

De service rondom jouw Huka is een belangrijk onderdeel binnen onze organisatie. We leveren Hollandse kwaliteit waar we trots op zijn.

We voeren dagelijks kwaliteitscontroles uit, waarbij onze Huka producten uitvoerig getest worden. Met een korte levertijd op de standaard collectie vindt de levering van jouw Huka plaats via de verkozen dealer. Schaf je een Huka fiets aan, dan ontvang je 10 jaar garantie op het frame en voorvork na registratie op onze website. Ideaal als je zorgeloos wilt fietsen.

Meer informatie over onze service
Meer informatie over de garantie

 

Driewieler Z3 Nieuws

Een vrijblijvend advies ontvangen? We staan voor je klaar.

Het adviesgesprek kan plaatsvinden bij jou thuis, bij de dichtstbijzijnde dealer of bij ons Experience center in Oldenzaal. Neem contact met ons op.

Contactformulier