Onze service - Bekijk de mogelijkheden incl. onderhoudsservice! - Huka
 • Nederlands

  Service

  Een goede service vinden wij essentieel!

  Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de behoeften van de individuele berijders, vinden wij een goede service essentieel! Huka staat bekend om haar hoge service en vergaande betrokkenheid. Concreet kan je hierbij denken aan:

  • We nemen uitgebreid de tijd voor je om je te adviseren over de meest geschikte fiets of ander vervoersmiddel.
  • Individuele aanpassingen in de vorm van maatwerk of (extra) accessoires zijn mogelijk bij iedere fiets of vervoermiddel dat wij leveren. We zijn zeer flexibel.
  • We hanteren een korte levertijd op het standaard Huka assortiment.
  • We leveren Hollandse kwaliteit waar we trots op zijn. We hanteren standaard een garantietermijn van 10 jaar op het frame en vork! Daarnaast voeren we dagelijks kwaliteitsborging uit door onze Huka producten uitvoerig te testen.
  • Onze korte communicatielijnen zorgen ervoor dat je snel en goed op de hoogte wordt gebracht.
  • Hebben we het idee dat een fiets nog beter kan? Dan werken we aan een oplossing. Zo snel en goed mogelijk. We zitten vol innovatieve ambities en vernieuwen con-ti-nu. Uiteraard met de vereiste functionaliteit en Dutch design.
  • We ondersteunen onze dealers en partners daar waar nodig. Zo kunnen we ondersteunen met het onderhoud van de fiets en geven we (periodieke) trainingen, zodat de kennis up to date blijft.

  Onderhoudsservice via dealer of WMO partner

  Heb jij een Huka fiets of ander vervoermiddel in bezit en wil je graag periodiek onderhoud laten verrichten? Onze dealers voeren het onderhoud graag voor je uit! Zij kunnen je ook ondersteunen met reparatie verzoeken. Bekijk via verkooppunten waar de dichtstbijzijnde dealer bij jou in de buurt zit. Heb je je fiets aangeschaft of in bruikleen via de WMO? Neem dan voor het onderhoud contact op met jouw WMO partner.

  Meer weten over onze service?

  Heb je een vraag naar aanleiding van onze service? Of heb jij ervaring met ons en/of de producten van Huka en heb je suggesties over hoe onze service nóg beter kan? Wij horen het graag! Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0541-572472 of vul ons contactformulier in.

  Something is wrong.
  Instagram token error.

  Meer van Huka? Meld je aan!